Hvilke skadevirkninger får man av LSD?

Hvilke skadevirkninger får man av LSD?

annet |
16 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Mulige skadevirkninger av LSD varierer fra person til person og mesteparten av disse er psykiske bivirkninger, siden LSD ikke er kjent for å være fysiologisk giftig eller avhengighetsskapende.

LSD kan gi sterke psykiske opplevelser som kan påvirke brukerens psykiske tilstand på forskjellige og veldig individuelle måter. Psykiske skadevirkninger av LSD kan også forsterkes av eventuelle psykiske problemer som var der fra før. Hvis noen har en psykisk lidelse eller er psykisk ustabil, er det ikke anbefalt å ta LSD da disse lidelsene kan bli forsterket etter inntak, også en stund etter bruken. LSD kan noen ganger også gi psykiske plager hos personer som var friske før, og det kan være vanskelig å forutse dette.

Noen kjente skadevirkninger kan for eksempel være såkalte «flashbacks» (tilbakevennende, realistiske gjenopplevelser av rusepisoden, som kan skje lenge etter at rusen har gått over) og HPPD (Hallucinogen persisting perception disorder – varige visuelle hallusinasjoner/synsforstyrrelser, som også kan fortsette lenge etter at rusen har gått over).

Les gjerne mer om dette på vår faktaside om LSD. Særlig anbefaler vi å lese gjennom virkninger/bivirkninger og forholdsregler, overdose og avhengighet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen