Hva er grensen for overdose av Xanor?

Hva er grensen for overdose på xanor

mann/gutt |
39 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er veldig vanskelig å angi noen eksakt grense for overdose på Xanor. Det er fordi påvirkning av Xanor er avhengig av flere ting, for eksempel kroppens tilstand, toleransen for Xanor og eventuelt samtidig inntak av andre stoffer .

I pakningsvedlegget under forgiftninger kan du lese mer om overdosering på Xanor, eller du kan kontakte Giftinformasjonen, hvor du også kan få mer informasjon om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen