Er ghb som har stått lenge på en flaske farlig å innta?

Er ghb som har stått lenge på en flaske farlig å innta?

mann/gutt |
24 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Nei, det er det i utgangspunktet ikke. Vi vet jo ikke hvor lenge det er snakk om, men over tid omdannes GHB sakte til GBL. Dette har imidlertid lite å si da GBL omdannes til GHB igjen i kroppen. Hvordan holdbarheten er kommer også an på blandingen, og hvilke forhold flasken står i ( lys, varme osv.). Vil du vite detaljene i omdanningsprosessen kan du lese om det her, eller ta kontakt med OUS/Rettstoks.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.