Har hatt lyst til å prøve Salvia i fremtiden

Jeg har hatt tidligere erfaring med forkjellige typer psykotiske stoffer og har hatt god erfaring med disse. Dette innebærer flere typer LSD, spiss fleinsopp og Golden teacher (usikker på hva det egentlig kalles). Har hatt lyst til å prøve Salvia i fremtiden men er usikker på både mengde, styrke og hvordan det fungerer i forhold til LSD og sopp.

mann/gutt |
22 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Salvia divinorum har visse fellestrekk med LSD og øvrige hallusinogener, men også noen ganske distinkte forskjeller. Effekten er vesentlig kortere enn f.eks. LSD. Mange beskriver også opplevelsen som mer intenst og mer forvirrende enn LSD, og mange opplever at Salvia gir en sterk endring i hvordan tyngdekraft oppleves, med en følelse av å bli dratt mot bakken.

Anbefalt mengde kommer helt an på styrke – og Salvia omsettes gjerne i ulike styrkegrader, i form av ekstrakter med varierende konsentrasjon av virkestoff (salvorin). I Erowid sin artikkel om Salvia kan du bl.a. lese om utgangspunkter for dosering. Om du har bestemt deg for å prøve, vil vi oppfordre deg til å begynne med en forsiktig dose.

Se gjerne også vår faktaside om Salvia.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.