Hvor mange bruker kokain i Norge?

Hei, vi er to niende klasse elever, og vi har en skole oppgave om hvor mange som bruker kokain i Norge. Vi er usikre, så vi lurer på om dere har svar. Vi lurer på om dere har noen helst fra 2019 eller 2020, men vi kan gjerne også få noen svar fra forskjellige år for å sammenligne med hverandre.

kvinne/jente |
15 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det finnes nok ingen helt sikre svar på hvor mange som bruker kokain i Norge, men det nærmeste dere kommer, er sannsynligvis FHI-rapporten Narkotikabruk i Norge, og avsnittet om sentralstimulerende stoffer. Der kan dere bl.a. lese om hvor mange som oppgir å ha brukt kokain noensinne, og i løpet av de siste 12 måneder. Her kan dere også sammenligne år til år fra og med 2013. Aldersgruppene er enten 16-64 eller 16-30.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag 5.12 stenger tjenesten kl 17.

Tirsdag 29.11 og tirsdag 6.12 er tjenesten stengt. Vi beklager eventuelle ulemper!

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!