Hvor mange bruker kokain i Norge?

Hei, vi er to niende klasse elever, og vi har en skole oppgave om hvor mange som bruker kokain i Norge. Vi er usikre, så vi lurer på om dere har svar. Vi lurer på om dere har noen helst fra 2019 eller 2020, men vi kan gjerne også få noen svar fra forskjellige år for å sammenligne med hverandre.

kvinne/jente |
15 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det finnes nok ingen helt sikre svar på hvor mange som bruker kokain i Norge, men det nærmeste dere kommer, er sannsynligvis FHI-rapporten Narkotikabruk i Norge, og avsnittet om sentralstimulerende stoffer. Der kan dere bl.a. lese om hvor mange som oppgir å ha brukt kokain noensinne, og i løpet av de siste 12 måneder. Her kan dere også sammenligne år til år fra og med 2013. Aldersgruppene er enten 16-64 eller 16-30.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen