Sex i amfetamintilstand

Hei jeg har ekspirementert litt med bruk av amfetamin i det siste. Og oppdaget hvor mye mer euforisk,deilig sex i amfetamintilstand kan være. Jeg var veldig aktiv og kunne holde på lenge under sex. Nå blir jeg veldig kåt hvis jeg tar i meg amfetamin. problemet er at nå er den ikke like lenge erigert. og det er deprimerende. jeg tror det må ha sammenheng med amfetamin.

mann/gutt |
33 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Begge deler du beskriver er ganske godt kjent. Det er mange som blir mer euforiske og veldig utholdende under amfetaminpåvirkning. Men det er også kjent at mange opplever å ikke ha like kraftig ereksjon. Det siste har nok en sammenheng med at amfetamin trekker sammen blodårene, dette kalles vasokonstriksjon. Vasokonstriksjon er innsnevring av blodårene som følge av sammentrekning av muskulære veggen av årene, spesielt de store arterier, små arterioler og vener. Penis trekker seg sammen som en følge av dette. Prosessen er det motsatte av vasodilatasjon, utvidelsen av blodårene.

Det er også greit å være klar over at de fleste rusmidler vil kunne redusere den seksuelle evnen, dersom det brukes hyppig og i store doser. Det er ofte lurt å begrense bruken mest mulig, da det vil redusere risiko for problemer senere. Begrenset og moderat bruk vil ofte også gi en bedre opplevelse de gangene man bruker det.

Det er mulig du bør prøve deg litt frem og se hva som fungerer for deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.