Hvor havner pengene som brukes på MDMA?

Jeg har en skoleoppgave om MDMA, og har spørsmålet «hvor havner pengene som brukes på MDMA?». Jeg har leita overalt men finner ikke en eneste konkret ting, er det noen som vet?

mann/gutt |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det kan være mange ledd som tjener penger på produksjon og salg av illegale narkotiske stoffer. Fra en eller flere som produserer det i et land, de eller den som transporeterer det fra land til land og de som selger det til bruker. Så betaling for salg av narkotika ender nok ikke bare opp i «en lomme» men i ganske mange.

På hjemmesiden til Actis finner du en rapport om narkotikasituasjonen i Europa som også sier noe om produksjon og distribusjon av MDMA. Politiet har også en halvårsrapport om innførsel av narkotika for første halvdel av 20 21 som du finner her.

Håper detnne informasjonen er til hjelp for deg når du skriver oppgaven.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.