Kan man lett ta livet sitt med gass basert på opium uten å føle ubehag?

Jeg har lest at det russiske politiet sannsynligvis brukte gass basert på opium mot gisseltakerne og gislene i Dobrovkateatret i Moskva i oktober 2002. Hvordan virker gass basert på opium? Kan man lett ta livet sitt med slik gass uten å føle ubehag?

mann/gutt |
48 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi kan dessverre ikke gi veiledning for hvordan du kan ta livet ditt.

Om du har det vanskelig, og du har selvmordstanker, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke hjelp, om du ikke allerede har gjort det – viser til denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse. Det finnes god hjelp å få, men da er det veldig viktig at du også ber om denne hjelpen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.