Kan man lett ta livet sitt med gass basert på opium uten å føle ubehag?

Jeg har lest at det russiske politiet sannsynligvis brukte gass basert på opium mot gisseltakerne og gislene i Dobrovkateatret i Moskva i oktober 2002. Hvordan virker gass basert på opium? Kan man lett ta livet sitt med slik gass uten å føle ubehag?

mann/gutt |
48 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gi veiledning for hvordan du kan ta livet ditt.

Om du har det vanskelig, og du har selvmordstanker, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke hjelp, om du ikke allerede har gjort det – viser til denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse. Det finnes god hjelp å få, men da er det veldig viktig at du også ber om denne hjelpen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen