For 1år siden tok jeg en del lsd – så merket jeg blinkende prikker på vegger

Hei for 1år siden tok jeg en del lsd så etter en tripp merket jeg noe uklarhet på vegger akuratt som blinkende gjnomsikte prikker er egt ikke et problem pga merker de kun når tanker på de eller leter etter dem. Mistenker dette er hppd men vet ikke er i så fall ekstremt mildt har tat syre i ettertid ble ikke værre dette har jeg sluttet helt men nå. Spurte faren min han sa han og kunne se noe lignede når han tenkte over de men hadde aldrig merket de før jeg sa de han har aldrig brukt noe stoff kan dette være noe jeg ikke merket på forhand eller er er dette mest trulig hppd i så fall er de noen måte å miske de har utsatt å få te lege pga leste at de er minemalt med behandling.

mann/gutt |
20 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Det hender at folk opplever såkalte flashbacks i lengre tid etter bruk. Det betyr at du av og til kan oppleve lignende sanseinntrykk som du gjorde i rusa tilstand, men de er vanligvis korte og ikke vedvarende. Flashbacks er forårsaket av minne om gamle tilstander som du opplevde da du var rusa.

Vanligvis gjelder HPPD diagnose mer alvorlige tilstander, når hallusinasjonene er vedvarende og skaper virkelige psykiske utfordringer. Noen får vanskeligheter med å opprettholde et normalt hverdagsliv. Vanligvis er mer kortvarig bruk av LSD ikke nok til å skape så store problemer som det, med mindre de har andre psykiske lidelser i tillegg.

Hvis dine opplevelser blir mer intense og utfordrende, kan du ta kontakt med lege for eventuell diagnostisering og hjelp med psykiske utfordringer hvis du har behov for det.

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.