Nå er jeg oppe i 4 tab Lyrica pr dag

Jeg er 64år har hatt lymfomkreft.jeg har brukt lyrika i lang tid.Nå er jeg oppe i 4 tab pr dag.når jeg ikke tar dem blir jeg løsner og. Dårlig psykisk.har en omfattende sykdom.Fon riclingshausen fibromatose.1.Nå orker jeg ikke merre.har lyst til å ta live mitt.

mann/gutt |
64 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Om det er slik at du har tanker om å ikke ville leve lenger, så håper vi du vil ta kontakt med noen du kan snakke med om dette. Du kan oppsøke legevakt, ringe 113 eller Mental Helse på tlf. 116 123- som tilbyr gratis samtaler både via chat og telefon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen