Nå er jeg oppe i 4 tab Lyrica pr dag

Jeg er 64år har hatt lymfomkreft.jeg har brukt lyrika i lang tid.Nå er jeg oppe i 4 tab pr dag.når jeg ikke tar dem blir jeg løsner og. Dårlig psykisk.har en omfattende sykdom.Fon riclingshausen fibromatose.1.Nå orker jeg ikke merre.har lyst til å ta live mitt.

mann/gutt |
64 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Om det er slik at du har tanker om å ikke ville leve lenger, så håper vi du vil ta kontakt med noen du kan snakke med om dette. Du kan oppsøke legevakt, ringe 113 eller Mental Helse på tlf. 116 123- som tilbyr gratis samtaler både via chat og telefon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.