Hvordan kan jeg hjelpe mitt barnebarn ut av rus?

Hvordan kan jeg hjelpe mitt barnebarn ut av rus.

kvinne/jente |
62 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Når vi ikke vet så mye om situasjonen, er det dessverre vanskelig å gi veldig konkrete råd om dette. Dette vil f.eks. komme an på omfanget av bruken, hvilket eller hvilke rusmidler det dreier seg om, alder, livssituasjon for øvrig, og kanskje aller mest – om barnebarnet ditt selv faktisk ønsker hjelp, fra deg eller andre. Sånn sett vil vi oppfordre deg til å ta kontakt med oss på telefon 915 08588 eller chat, åpent hverdager 11-18, så kan vi snakkes nærmere om alt dette. I mellomtiden kan vi tipse om våre guider til pårørende.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!