Er det lov å ha med seg Vival på flyet?

Hei. Er det lov å ha med seg vival på flyet? Vil ta en tabelett før og tilbake grunnet flyskrekk, men vil ikke arresteres vis det ikke er lovlig.

 

mann/gutt |
25 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er greit å ha med seg Vival på flyet dersom du har med gyldig resept i ditt eget navn. Les mer på Legemiddelverket sine sider om legemidler på reise. Merk at dersom du skal reise utenlands, bør du sette deg inn i gjeldende land sine regler.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen