Annonsevideo i VG om alkohol og cannabis

Mitt spørsmål er fra deres annonsevideo i vg om alkohol er farligere en cannabis.
Nr 1, dere svarer jo ikke på det.
Nr 2, påstår dere at eneste skadevirkning med alkohol er at man kan skade seg når man er full og gjør dumme ting?
Var veldig mye om hvor skadelig cannabis er men ingenting om alkohol.
Syns dere bør være mer profesjonelle en dette

mann/gutt |
43 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi takker for innspill.

Det er liten tvil om at alkohol har et skadepotensiale som er minst like stort som cannabis sitt – i noen tilfeller også vesentlig større. Hvor skadelig et stoff kan være, om det så gjelder alkohol, cannabis eller andre, handler selvsagt også om hvem som bruker det, hvordan det brukes, hvor mye det brukes og mer. Dette er også noe vi gjerne er tydelige på når vi svarer på lignende spørsmål skriftlig.

Vi opplever selv at annonsen du sikter til fremstilte dette litt uheldig. Her kan vi si at en del materiale tilsynelatende ble utelatt, og at vi tok en runde på dette internt da artikkelen opprinnelig ble publisert i 2021.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!