Uansett berolgende tabletter er Norge blitt et Naziregime to ganger verre en Hitler var

Uansett berolgende tabletter er Norge blitt et Naziregime to ganger verre en Hitler var

kvinne/jente |
52 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo besvarer fortrinnsvis spørsmål som har med rus og rusbruk å gjøre.  Vi kan ikke se at du stiller noe spørsmål og at det du skriver er relatert til rus. Du er velkommen til å sende inn nytt og mer utdypende spørsmål hvis dette er relatert til rus.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen