10 tabletter av quentapin på èn gang

Hei. Hva skjer om man tar 10 tabletter av quentapin på èn gang, hvor hver tablett inneholder 25mg?

Er det farlig, hva er symptomene, hvor lenge etter inntak kommer symtomer og hvor lenge er man dårlig? Jeg har hørt rykter om at at en så lite dose i mg ikke vil oppnå rus eller er farlig, men at det kun er ubehagelig.. er det sant?

kvinne/jente |
20 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gi deg noen fasitsvar på hva som skjer hvis du tar ti slike tabletter. Du kan få en forgiftning, men hvor alvorlig det kan bli, vet vi dessverre ikke.

Legemidler skal brukes slik legen har sagt, det er veldig viktig. Hvis du har fått i deg for store doser, er det viktig å snakke med helsepersonell om det. Ring Giftinfo dersom uhellet er ute. Hvis du er redd for akutt forgiftning er det alltid best å ringe 113.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Se våre åpningstider i desember.

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!