Hva kan hjelpe mot depresjonen etter kokainen har forlatt kroppen?

Hva kan hjelpe mot depresjonen etter kokainen har forlatt kroppen?

mann/gutt |
20 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Psykiske plager som depresjon er en meget vanlig bivirkning ved bruk av kokain, spesielt ved bruk over tid. Disse plagene vil normalt forsvinne etter noen dager ved kortvarig bruk, men kan vedvare i flere uker eller måneder ved høy bruk over lengre tid.

Det kan kanskje være til hjelp å vite at disse plagene er vanlige ved bruk av kokain og vil gå over. Utover dette vil vi råde deg til å få i deg nok næring og søvn, være i fysisk aktivitet og holde kontakten med venner og familie.

Dersom de depressive plagene begynner å gå utover ditt dagligliv eller sosiale relasjoner, vil vi anbefale deg å ta kontakt med din fastlege.

Du kan lese mer om abstinenser fra kokain på våre hjemmesider.

Dersom du trenger noen å snakke med, kan du kontakte Mental helses hjelpetelefon: 116 123.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.