Søke meg inn på rusbehandling med hund?

Hei! Jeg vurderer å legge meg inn pga alkohol misbruk. Men kan ikke forlate hunden min. Noen steder hvor man kan søke seg inn med hund?

kvinne/jente |
43 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi anbefaler deg å ta kontakt med de aktuelle institusjonene og høre hva slags regler de har i forhold til dette. Her er en oversikt over behandlingssteder i Norge (søk på din region eller hele Norge).

Vi søkte litt på nettet, og de stedene vi fant som driver med hund eller tar i mot folk med hund er:

http://finnmarkskollektivet.no/aktiviteter/ 

https://kabr.no/avaldsnes-ressurssenter/ 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen