Hva koster det ca pr måned å røyke 2 jointer marahujana pr dag?

Hvor mye koster det sånn ca pr måned røyke 2 jointer marahujana pr dag?

kvinne/jente |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det kommer an på hva det koster og hvor mye du har i hver joint. Et eksempel kan være hvis det koster 200 kroner per gram, og du bruker 0,25 gram per joint, da koster én dag 100 kroner. Det blir 3000 per måned.

Eksempelet over er bare for å gi deg en idé om kostnad. Hvor mye penger man faktisk bruker, kan nok variere en del. Prisen kan være lavere (kanskje ned mot 100 per gram). De som bruker mye, kjøper ofte mer per gang, og da blir også det billigere. Og det kan hende man bruker det sammen andre, hvor man både deler og spleiser (‘joint’ betyr jo felles/sammen).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen