Skoleoppgave om karfentanil

Hei! Jeg skriver en skoleoppgave om karfentanil og lurer på om dere kan gu meg noe info om det?

kvinne/jente |
14 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Det er ikke godt å vite hva mer du vil vite om det, men du finner en artikkel om Karfentanil på siden til Den norske legeforening som kanskje kan være nyttig for deg.

Siden du skriver en oppgave om dette har du kanskje lest at Karfentanil/ Karfentanyl er fryktelig sterkt og farlig, og at det brukes som bedøvelsesmiddel for store dyr. På engelsk heter Carfentanil, men kalles ofte Wildnil. Hvis du syns det er greit å lese engelsk, kan du kanskje få noe ut av denne artikkelen i Pharmacy Times.

Lykke til med oppgaven!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen