Førerett bil og dispensasjon?

Førerkortet og bil campinvognnøkler forsvant for 3 år siden med en blodprøve i et lokale ved Unn Tromsø. Med lokale mener æ at det var ikkje den vanlige innganger så spurte æ fylkeslegen men fikk en litt rar kopi av tidligere 1 års disp på førerretten kl1 men det stod at ny helseattest måtte skaffes men legen har levert tilbake mitt søknadskjema og si er vel at det,er unødvendig. Kjørte altså over et år og var rusfri men et kranglet forhold til noen som var misunnelig på bilmerke mitt.så en annen ting når politiet sier noe om subutex så får vel andre også lyst til å la være å levere tilbake nøklene som da jeg begynte å spare å er nok ferdig med 5 år av lånetiden med bluestep og fast trekk på bla campinvogn som betalt

mann/gutt |
64 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Vi har litt problem med å forstå hva du spør om her. Send gjerne inn på nytt med litt tydeligere formulering om hva du lurer på eller ring oss for en utdypende og anonym samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen