Finnes det stoffer som lukter litt Wasabi?

Fins det stoffer som er hvite og er i pulver/krystaller å lukter litt wasabi i såfall hvilket

25 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er ikke lett å gi noe svar på om hvitt stoff som er pulver/krystaller som lukter som Wasabi. Amfetamin og methamfetamin har en litt stikkende kjemisk lukt som kan rive litt i nesa. Kokain lukter ikke noe særlig, men tilsetningsstoffene kan gjøre at det lukter. Mange oppgir at Ecstasy/MDMA har en litt lakrisaktig lukt. Disse tre stoffene er de tre som brukes mest, og som er i pulver eller krystallisert form. Men, alle rusmidler tilsettes ulike fyllstoffer som også kan lukte/smake forskjellig.

Du kan lese mer om ulike narkotiske stoffer på vår hjemmeside RUSinfo.no.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.