Hva koster et kg kokain?

Hva koster et kg kokain

mann/gutt |
49 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Gateprisen på kokain i Norge ligger gjerne et sted rundt 1000 kr per gram. Ofte kan det også være litt dyrere enn som så, og noen ganger også litt billigere. Det kommer f.eks. an på kvaliteten/renheten på stoffet, tilbud og etterspørsel på det aktuelle tidspunktet, hvem du kjøper av, og hvor mange gram du kjøper om gangen (det er vanlig å gi kvantumsrabatt når du kjøper større mengder). Så et grovt anslag vil sånn sett være at en kilo kokain har en gateverdi på omtrent 1 million kroner, altså 1000 gram x 1000 kroner. I praksis er nok verdien likevel mindre enn dette, da det er tvilsomt at en kilo kokain blir solgt per gram til 1000 ulike kjøpere.

Om man kjøper en kilo kokain, er det jo ganske tvilsomt at dette er til eget bruk. Da dreier det seg nok heller om videresalg, og som under-/mellomleverandør betaler du en innkjøpspris til leverandøren over deg – en pris som bør være lavt nok under gateverdien til at kjøpet (og videresalget) lønner seg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.