Anbefalt startdose for MDMA?

Hei, jeg har tenkt å prøve MDMA, hvor mye anbefaler dere som en start dose? har testet stoffet og det er rent. Jeg lurer på å ta kosttilskudd da jeg har hørt dette kan være lurt. hvilken råd har dere?

annet |
25 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Det tryggeste vil alltid være å la være å ta MDMA, for all bruk utgjør en risiko. Hvis du har bestemt deg for å prøve, bør du bruke så lite som mulig, og ikke mer enn 60-100 milligram.  Vi anbefaler deg å lese vedlagte informasjon om forholdsregler, virkning og bivirkning før du bruker.

Vi kjenner ikke til bruk av kosttilskudd i forbindelse med bruk av MDMA, og hva det kan være lurt for. Derfor kan vi dessverre ikke gi deg noe svar på det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen