Hvordan kan søvn og smertemønstre endre seg?

Hvordan kan søvn og
smertemønster endre seg.Jeg har de siste 30 år hatt kroniske smerter og stor søvnmangel.Har gått på smertestillene og imovane,men ingenting hjelper lenger.Jeg har vrl midbrukt begge ting over lenger tid.Har lyst å slutte .Har stort søvnproblem og sterke smerter døgnet rundt.Har prøvd kongetiv behandling og andre ting opp igjennom,men ingenting hjelper meg.Hva skal jeg gjøre.

kvinne/jente |
61 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vanedannende medisiner som sterke smertestillende og Imovane har dessverre den ulempen at de med tiden virker dårligere og dårligere. Har du brukt samme medisiner over tid kan det godt hende det er dette som har skjedd. I tillegg kan jo også søvn og smerteproblematikken endre seg ila. 30 år.

Vi vil anbefale deg å ta opp problemstillingen din med fastlegen din. Fastlegen kan snakke med deg om hvilke alternativ du har, samt henvise deg til spesialist ved behov. Ønsker du å slutte med medisinen kan legen hjelpe deg med en nedtrappingsplan.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.