Kan jeg regne med å ha disse plagene lenge eller for alltid?

Hei! Jeg har gått på tramadol og nobligan i flere år, har nå slutter og vært uten i over 3 uker, snart fire uker til begynnelsen av uken. Jeg opplever fortsatt kriblinger og søvnvansker pga kriblinger i kroppen. Vil dette avta etterhvert? Litt bekymret siden det fortsatt pågår, tramadoler skulle vel vært ute av systemet for lenge siden nå…
Jeg har brukt det daglig i flere år, kan jeg regne med å ha disse plagene lenge eller for alltid?

kvinne/jente |
26 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi er enig i at fire uker er lenge å ha abstinenser etter å ha sluttet med tramadol. Søvnvansker kan imidlertid komme av så mangt, men hvis søvnplagene og kriblingen er like ille vil vi anbefale deg å snakke med legen din om det. Det vi kan si er at hvis det faktisk er abstinensplager så vil det gå over etter hvert. Er det ikke det kan legen hjelpe deg å finne årsaken til problemene.

God bedring!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.