Jeg var med noen venninner og drakk et glass ute. Spiste også litt mat. Plutselig fikk jeg kraftige magesmerter, ble svimmel og så sort. Kan jeg ha blitt dopet ned?

Jeg var med noen venninner og drakk et glass ute. Spiste også litt mat. Plutselig fikk jeg kraftige magesmerter, ble svimmel og så sort. Jeg klarte så vidt å komme meg på toalettet og da hørte jeg ingenting. Det var et trykk i hodet mitt og jeg hørte dårlig (propper i ørene). Fikk synes og hørselen tilbake etter 20-30 min. Dette var ekstremt skremmende. Kan jeg ha blitt dopet ned? Var litt svimmel og rar resten av kvelden.

kvinne/jente |
23 år |
viken

  Rusinfo svarer:

For å få et sikkert svar på om du har blitt dopet ned eller ikke, kan det være lurt å kontakte lege/legevakt som kan gjennomføre en rusmiddelanalyse.

Symptomene du beskriver er ikke typisk det man rapporterer om ved neddoping, men dette kan variere fra person til person. Hvilke symptomer/plager man opplever vil også være avhengig av hvilket stoff man har fått i seg.

Uansett høres det ut som at det kan være greit å ta kontakt med en lege for å undersøke nærmere hva dette kan være, uansett om dette skyldtes neddoping eller andre årsaker.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen