Vurderer å melde meg inn i LAR, noen råd?

Hei, har fått rivotril 2mg3 ganger om dagen i 15 år utskrivd av lege (har bare hatt 2 leger på den tiden) brå sluttet med det i 2015 etter eget ønske ,da jeg ikke syntes det var bra for meg,det var sobril eller valium jeg ønsket for så mange år siden men legen sa da at rivotril var bedre mot nerver og angsten min ,etter at jeg sluttet med rivoen har j ikke fungert inni meg kun når j har noe benzo som j veit er noe man skal ta med forsiktighet ,har prøvd all slags c prepperater men nei det er ikke for meg,får nå 8mg subotex om dagen (siden mars 2020) har også prøvd å snakke med psykolog og psykiater før men ikke det heller har hjulpet,vurderer å melde meg inn i lar å få litt mere subotex og da slipper jeg å betale for den som j gjør nå for det blir dyrt , noen råd?

mann/gutt |
50 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

RUSinfo gir i utgangspunktet ikke råd om vanlig bruk av medisiner. I det hele tatt er vi dessverre litt usikre på hva du egentlig spør om. Men, generelt kan vi jo si at dersom du føler at du har god nytte av Subutex, er det ingenting i veien for å vurdere opptak i LAR. Dette er noe du kan diskutere med legen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.