Har satt en smell med amfetamin og fikk ikke skikkelig svar

Hei , har sotte ein smell med amfetamin og fekk kje skiklig svar . Det kom mørkt blod og gjorde ikje vondt å trykke d inn men fekk ein veldig kul på armen . Gjørr ikke vondt og brukte reint utstyr og vasket før jeg stakk

kvinne/jente |
24 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en akutt helsetjeneste – det kan ta opptil flere dager å få svar.

Dersom du har satt et bomskudd, eller på andre måter opplever symptomer som bekymrer deg i forbindelse med sprøytebruk, kan det være greit å få sjekket dette av helsepersonell for en vurdering – for å være på den sikre siden. Særlig dersom plagene fortsatt vedvarer. Dette kan f.eks. være legevakt 116 117 eller feltpleie.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen.