Ønsker å forsøke meg på psykedelika

Hei jeg ønsker å forsøke meg på psykodelika, men jeg er en høy sensitiv person. Hsp. Noen av dette som ikke er å anbefale? Jeg tenker kanskje mikrodosering er best. Men med hva? Lsd, mushrooms, ketamin,

kvinne/jente |
42 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Opplevelsen av psykedelika kan variere veldig fra person til person og fra gang til gang. Det er mange faktorer som spiller inn, og det er derfor veldig vanskelig for oss å uttale oss om hva som evt. vil være best/verst for deg. Som du selv nevner har for eksempel doseringen mye å si for hvilken opplevelse du får, og jo lavere dose jo mindre er risikoen for bivirkninger. Ingen av alternativene er jo risikofri, men dersom du har bestemt deg for å prøve vil vi anbefale deg å lese våre forholdsregler for tryggere bruk. 

På faktasidene våre om rusmidler kan du også lese om de rusmidlene som er aktuelle for deg. Der finner du informasjon om virkninger og bivirkninger som kanskje kan hjelpe deg med å finne ut av hva akkurat du bør styre unna.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.