Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg lurer på om det er farlig å ta 3 piller xtc?

Jeg lurer på om det er farlig å ta 3 piller xtc som er 330mg i hver? Dette har allerede skjedd og jeg merker lavt/høyt blodtrykk fordi jeg blir svimmel ganske fort når jeg reiser meg opp. Har ikke spydd noe fordi jeg ikke har hatt noe i magen og jeg pleier å spy hver gang, og merker at det er noe som er på vei opp hele tia. Så kan hende at det er derfor jeg blir svimmel. Jeg så på telefonen en stund, så skulle jeg snu meg rundt så ser jeg kakerlakker på veggen, gulvet, senga og i vinduskarmen. Jeg turte å gå bort for å sjekke om det var real eller ikke, og når jeg sto ved vinduet så var det ingenting der. (Har fått hallusinasjoner hver gang, men ikke noe med dyr) ..Har 1 stor blemme på tunga og en enda større som dekker halve leppa. Øresus i ørene. Blåmerker på knærne også av en eller annen grunn. Og får ikke tissa som vanlig, det kommer ingenting ut. Har skjedd 1 gang før, hvor rusen fortatt var inne og jeg slet med å tisse, men det har gått alle de andre gangene – men dagen etterpå når man har sovet, har det pleid å gått fint. Har tissa 1 gang på 24 timer, ig det er ikke normalt for meg. Har også drukket en del vann og jus idag, så er litt rart at jeg ikke må på do. Er dette farlig eller burde jeg si ifra til noen?

kvinne/jente |
17 år |
Østfold

  Rusinfo svarer:

Ja, den dosen du beskriver her er helt ekstremt stor. Hadde vi prata med deg når du hadde inntatt dette ville vi bedt deg om å ringe legevakta. Når du nå får svar er du jo ikke påvirka lengre, og vi håper at det gikk bra med deg. Vi vet ikke hvordan det går med deg nå, men det kan uansett være greit å ta en prat med fastlegen din eller helsestasjon for ungdom for en helsesjekk.

Siden du nevner at du har tatt ecstasy flere ganger vil vi til slutt bare være helt tydelig på at det du har tatt ikke er en normal rusdose. Det er mange ganger mer enn en «normal» brukerdose for voksne. Dersom du ruser deg igjen er det viktig at du reduserer dosen betraktelig.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo!

Tirsdag 25. juni holder tjenesten stengt!