Jeg bruker ketamin ganske ofte og lurer på skadepotensialet ved hyppig bruk

Jeg bruker ketamin ganske ofte og lurer på skadepotensialet ved hyppig bruk. Det er klart at det er best å la være, men hvor hyppig må bruket være for at det skal være farlig. Hvordan er faren f.eks ved å bruke ketamin 3 ganger i uken sammenlignet med å være full 3 ganger i uken?

mann/gutt |
45 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Ketamin kan ved lengre tids regelmessig bruk gi fysiologiske og psykologiske skader. Blant annet er det rapportert at ketamin kan føre til problemer med vannlating og skader på blæren.

Ketamin anses også som å ha et visst vanedannende potensiale. Dersom du merker økt toleranse for ketamin, bør du derfor vente tilstrekkelig lenge mellom hver gang du bruker det for å unngå å måtte bruke større mengder.

Du kan lese mer om ketamin på våre faktasider.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.