Jeg har brukt LSD en gang i livet mitt

Hei!

Jeg har brukt LSD en gang i livet mitt. Den natten jeg gjorde det, gikk jeg rundt om kring i Oslos gater og så på de forskjellige bygningene og gatene. Det regnet den natten, og da lyset fra gatelyktene traff de små pyttene så det ut som om lyset bare gled over dammene, fordi jeg samtidig bevegde meg fremover. Jeg har ikke brukt LSD igjen, men jeg ser fremdeles lyset i regnet likt, og hver gang jeg gjør det minner det meg om en vanskelig tid og et dårlig valg. Jeg virker å ha en vrangforestilling fra den rusen. Har dere hørt om et lignende problem, og er det i så fall noe man kan gjøre med dette?

mann/gutt |
25 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi har hørt at en del sliter med ettervirkninger av ulike rusmidler med hallusinogen virkning. Det kan variere nøyaktig hva man opplever. Du sier ikke noe om hvor lenge det er siden du tok LSD. Men i de fleste tilfeller vil slike reaksjoner gå over (eller bli veldig mye mildere) etter kort tid. Hvis det er slik at du har gått med disse utfordringene i ukesvis (eller lengre) bør du ta kontakt med legen din og be om veiledning eller henvisning til noen som kan hjelpe deg (for eksempel en psykolog eller lege med kompetanse på rusmiddelrelaterte helseproblemer).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.