Hva skjer om man blander Rohypnol (hyppere) sammen med xanax og kokain?

Hva skjer om man blander Rohypnol (hyppere) sammen med xanax og kokain?

kvinne/jente |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Rohypnol og Xanax er begge i stoffgruppen benzodiazepiner. De virker derfor ganske likt, og har en dempende virkning. Du blir avslappa og litt trøtt/sløv. Har du angst er det angstdempende. Kokain er derimot sentralstimulerende. Du får energi, blir gira, våken og kan kjenne på høy selvtillit.

Blander du benzodiazepiner og kokain blir rusopplevelsen ganske uforutsigbar. Rekkefølgen du tar det i, og mengden av hvert av stoffende har også mye å si for hvordan virkningen blir. Det vi kan si er at benzodiazepinene vil minske den stimulerende effekten kokain har.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.