Vi mistenker at noen har lagt noe i glasset. Hva kan det være?

Min sønn drakk 1 flaske bacardi på 3 timer.ble hvit i ansikte å på leppen. Fotløs men fulgte med. Vanskelig for å holde hode. Provoserte fram oppkast. Vi mistanker at noen har lagt nå i glasse. Det er mye dop dær vi bor. Ringte amk , men fikk ikke legetilsyn, da vennene hadde kontakt med han. Hva kan dette være?

kvinne/jente |
52 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre helt umulig å si hvilket annet rusmiddel det eventuelt skulle vært. Det er fullt mulig å få en slik reaksjon av bare alkohol, men vi kan jo ikke utelukke at han fikk i seg noe annet i tillegg. Den eneste måten å få vite om han fikk noe i drikken er å faktisk teste seg for rusmidler hos legen. Dersom dette skjedde for kort tid siden vil vi anbefale dere å ta en test så fort som mulig.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.