Paracet forgiftning og leversvikt

Hei, vi har om smertestillende på skolen og vi skal fortelle litt om Paracet forgiftning og leversvikt. Så når man har akutt leversvikt og ikke drar til legen, hva vil då skjer og kor lang tid kan det ta før man dør av det.

kvinne/jente |
17 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det blir dessverre en type brukerveiledning vi ikke kan gi, dessverre – da andre kan lese dette svaret og bruke det som en oppskrift på hvordan man kan skade seg selv.

Om du vil lese mer om Paracet, kan vi tipse om Felleskatalogens omtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen