Hvilken effekt får man om man blander kokain med amfetamin og Altermol?

Hvilken effekt får man om man blander Cocain med amfetamin og Altermol (500 mg/30 mg)?

kvinne/jente |
19 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Kokain og amfetamin samtidig blir kort sagt mer av det samme. Disse stoffene har mange fellestrekk hva gjelder virkninger og bivirkninger, og ved samtidig bruk vil de to stoffene kunne forsterke hverandre. Dette vil sånn sett gi en kraftigere rus, men samtidig også økt sannsynlighet for å oppleve ubehagelige bivirkninger. Merk at amfetamin har lengre virketid enn kokain.

Samtidig bruk av kokain/amfetamin og Altermol er derimot litt mer uforutsigbart. Altermol inneholder bl.a. kodein, som er et sentraldempende (sløvende) middel. Dette er stikk motsatt fra kokain/amfetamin, som er sentralstimulerende (oppkvikkende). Hvilken av de to effektene som dominerer opplevelsen er et spørsmål om mengde, men i prinsippet kan de også jevne hverandre ut, mer eller mindre. Her bør du være obs på at det kan være vanskelig å dosere dette forsvarlig, da du plutselig kan oppleve kraftig virkning av det ene stoffet idet virkningen av det andre stoffet begynner å avta.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.