Hvor jeg kan kontakte og fine organisasjon til min veninna fra Litauen?

Hei jeg har spørsmål til deg kanskje du kan hjelpe meg og kan gi noen tips eller kontakter hvor jeg kan kontakte og fine organisasjon til min veninna fra Litauen. Hun spørte meg om hjelp å fine institusjon som kan samarbeide med henne. Hun jobber i frivillig organisasjon, Offentlig institusjon «Personlighetsmodenhetssenter», hun vil samarbeide med en norsk frivillig organisasjon eller en hvilken som helst kommunal institusjon, slik at de kan vise eller lære dem om norsk erfaring med å gjennomføre forebyggende opplæringsprogrammer for bruk av elektroniske sigaretter og bruk av psykoaktive stoffer for studenter eller tenåringer i institusjoner. Programmer kan være separate for bruk av sigaretter og psykoaktive stoffer. Jeg vet ikke hvordan det er her norge. Kanskje du vet hvem jobber med sone prigrammer?De vil gjerne spørre om muligheten til å bli kjent med et slikt program, og tenker i fremtiden, kanskje se etter muligheter for å bruke det i Litauen (kjøpe opplæring fra norske institusjoner, hvordan jobbe med det osv.). Her er de neste trinnene.
Jeg blir takknemlig hvis du kan hjelpe litt til meg

viken

  Rusinfo svarer:

Det er litt uklart for oss akkurat hva venninnen din er ute etter, men vi vil anbefale henne å ta kontakt med KORUS. KORUS består av syv regionale sentre med til sammen 130 ansatte som jobber med å ivareta, styrke, bygge opp og formidle fagkompetanse på rusfeltet. Håper det er til hjelp! Lykke til med prosjektet!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.