Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hvor jeg kan kontakte og fine organisasjon til min veninna fra Litauen?

Hei jeg har spørsmål til deg kanskje du kan hjelpe meg og kan gi noen tips eller kontakter hvor jeg kan kontakte og fine organisasjon til min veninna fra Litauen. Hun spørte meg om hjelp å fine institusjon som kan samarbeide med henne. Hun jobber i frivillig organisasjon, Offentlig institusjon «Personlighetsmodenhetssenter», hun vil samarbeide med en norsk frivillig organisasjon eller en hvilken som helst kommunal institusjon, slik at de kan vise eller lære dem om norsk erfaring med å gjennomføre forebyggende opplæringsprogrammer for bruk av elektroniske sigaretter og bruk av psykoaktive stoffer for studenter eller tenåringer i institusjoner. Programmer kan være separate for bruk av sigaretter og psykoaktive stoffer. Jeg vet ikke hvordan det er her norge. Kanskje du vet hvem jobber med sone prigrammer?De vil gjerne spørre om muligheten til å bli kjent med et slikt program, og tenker i fremtiden, kanskje se etter muligheter for å bruke det i Litauen (kjøpe opplæring fra norske institusjoner, hvordan jobbe med det osv.). Her er de neste trinnene.
Jeg blir takknemlig hvis du kan hjelpe litt til meg

viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er litt uklart for oss akkurat hva venninnen din er ute etter, men vi vil anbefale henne å ta kontakt med KORUS. KORUS består av syv regionale sentre med til sammen 130 ansatte som jobber med å ivareta, styrke, bygge opp og formidle fagkompetanse på rusfeltet. Håper det er til hjelp! Lykke til med prosjektet!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.