Kan Mogadon og Sobril sammenlignes?

Kan mogadon og sobril sammenlignes

mann/gutt |
67 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Her er en helt generell sammenlikning.

Mogadon og Sobril tilhører liknende grupper legemidler, benzodiazepiner / benzodiazepinderivater.

Mogadon (nitrazepam) brukes først og fremst ved søvnvansker, mens Sobril (oxazepam) brukes både ved lidelser preget av angst, uro og spenning, og søvnvansker.

Her er generell informasjon om benzodiazepiner.

Har du ytterligere spørsmål, konferer med din lege eller apotek.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen