Har røyket marihuana, men må ta urinprøve

Hei! Jeg har nylig fått jobb i colorline og må ta en alkohol og narkotikaprøve til mandag. Sist fredag og lørdag røyket jeg marijuana på kvelden, og før dette også har jeg tatt en her og der dagene før. Det blir 1 uke siden jeg inntok sist når jeg tar prøven, men er livredd for å miste jobben om den blir positiv.
Jeg har ingen problem med å ikke røyke, og det var egentlig bare litt tilfeldig at det ble en del røyking den siste uken. Jeg visste ikke om den sjømannstesten da.
Håper på svar, eller tips.

kvinne/jente |
22 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder forholdsvis sporadiske eller små inntak av cannabis, vil alle spor som regel være ute av urinen etter en uke. Sånn sett er det nok størst sannsynlighet for at prøven blir negativ, så lenge det er snakk om litt over en uke siden sist du brukte. Vi er riktignok forsiktige med å gi noen garantier, da det alltid kan være individuelle forskjeller – disse tallene er altså kun veiledende. Der blir du kanskje bare nødt til å håpe på det beste!

Se vår artikkel om cannabis i urin- og blodprøver for videre lesning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.