Hva er sannsynligheten for å dø av å sniffe muskatnøtt?

Hva er Sannsynlighet for å dø av å sniffe muskattnøtt?

mann/gutt |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er svært usannsynlig at man skal dø av å sniffe muskatnøtt. Men det er også lite trolig at du får noen særlig behagelig rus av det, eller noen rus overhodet. Inntak av større doser muskatnøtt kan potensielt være farlig og det kan bli nødvendig med innleggelse og behandling på sykehus. Kroppslige reaksjoner kan være hjertebank, brystsmerter, økt blodtrykk, kvalme, brekninger og magesmerter. Ved sniffing kan det gi skader på slimhinnene i nesa.

Les mer om muskatnøtt her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.