Hvor lang tid tar det før hasj går ut av blodet eller tisset?

Hvis man har røyker 0,6g hasj hvor lang tid tar det før det går ut av blodet eller tisset

mann/gutt |
16 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det kommer an på om du har røyket hasj regelmessig eller om det er snakk om et enkeltinntak, styrken på hasjen vil også ha noe å si. I tillegg vil dette variere mye fra person til person, blant annet fordi vi forbrenner disse stoffene i ulikt tempo. Følgende svar er derfor kun veiledende:

Dersom det er snakk om et enkeltinntak, vil det kunne spores i blodet i ca. 6- 12 timer og i urinen i ca. 3- 8 dager

Om det er snakk om regelmessig bruk, vil det kunne spores i blodet i ca. 2- 3 døgn og i urinen i ca. 6- 8 uker.

Hvis du vil lese mer og cannabis i urin og blodprøver, kan du ta en titt her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen