Sønnen min ber om mye penger

Er bekymret for sønnen min Han ber om mye penger som vi vet ikke hvordan han bruker Tar dem i butikken eller banken
Hva kan det tyde på

mann/gutt |
48 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Det er helt umulig for oss å si at det kan tyde på noe spesielt, utover det at sønnen din gjør noe han trenger penger til. Det kan jo for eksempel tyde på at han er forelsket og forsøker å imponere noen, eller at han har begynt med pengespill, tapt et veddemål, osv. Det beste er nok å spørre han direkte om hva han trenger disse pengene til. Husk at det også er opp til deg/dere å bestemme hvor mye penger han skal få fra deg/dere.

Økt pengebruk alene er ikke nødvendigvis noe tegn på rusbruk hvis det ikke er andre tegn som også støtter den mistanken. I så fall kan det være lurt at du tar en god og rolig prat med han, du kan se tips til hvordan en slik samtale kan være i artikkelen Hvordan snakke med noen om deres rusbruk?.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.