Kan Antibac gi utslag som GHB?

Hei jeg bar ute på byen for 2 uker siden åsså drakk jeg 0,5 cl antibakteriell altså en halv liter åsså passa jeg helt ut Åsså ramlet jeg inni svimå men en dame fant meg åsså ringte hu politiet åsså sier hun at jeg vinket å smilte som smile å sang å var veldig høylytt åsså spurte hu hva jeg heter åsså sa jeg at jeg heter rett inni drømmeland men dette er noe en kompis har fortalt meg siden han var på tlf med meg åsså testet de drikken min åsså utslo den som ghb men jeg var ikke på ghb så spørsmålet mitt er er det noe som kan gi feil utslag i antibak? Ps koste meg som faen(:

mann/gutt |
15 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Så vidt vi vet skal ikke Antibac gi falsk positivt utslag som GHB på en test. Antibac inneholder ikke GHB – det stoffet i Antibac som du blir ruset av er etanol, akkurat som i vanlige alkoholholdige drikkevarer.

Uansett om du har fått i deg Antibac, GHB eller begge, så er dette stoffer vi vil oppfordre deg til å være veldig forsiktig med, aller helst unngå fullstendig. Selv om det alltid vil være et spørsmål om mengde, så er dette stoffer som kan gi ganske alvorlige konsekvenser, også i små mengder – f.eks. fysiologisk (akutt, i form av overdose), eller ved å gjøre deg såpass kraftig ruset at du havner i ulykker, risikable situasjoner og lignende.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.