Bomskudd i lysken

Hei har satt et bomskudd i lysken med subutex jeg hadde blods ar, men nå gjør det vondt det er 3 dagen jeg klarer å stå oppreist, men det er ømt ikke rødt foreløpig ikke feber, men ser det går oppover uten at jeg ville kaldt feber. Hva bør jeg gjøre. Jeg har holdt det kaldt siste dagen, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan jeg få antibiotika uten at jeg har crp? Bare for ar det ikke blir verre. Har opplevd dette 1gang før å søkte hjelp litt sent da endte jeg opp på sykehuset med asbest.har et barn jeg ikke har omsorg for. Har legen taushetsplikt da? Hilsen redd å bekymret

kvinne/jente |
39 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det hørtes ikke noe godt ut. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med feltpleien eller legen din for en sjekk. Legen har taushetsplikt, med noen få unntak. Har du ikke omsorg for barnet ditt på nåværende tidspunkt kan vi ikke se at legen skulle ha meldeplikt i forhold til dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.