Bomskudd i lysken

Hei har satt et bomskudd i lysken med subutex jeg hadde blods ar, men nå gjør det vondt det er 3 dagen jeg klarer å stå oppreist, men det er ømt ikke rødt foreløpig ikke feber, men ser det går oppover uten at jeg ville kaldt feber. Hva bør jeg gjøre. Jeg har holdt det kaldt siste dagen, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan jeg få antibiotika uten at jeg har crp? Bare for ar det ikke blir verre. Har opplevd dette 1gang før å søkte hjelp litt sent da endte jeg opp på sykehuset med asbest.har et barn jeg ikke har omsorg for. Har legen taushetsplikt da? Hilsen redd å bekymret

kvinne/jente |
39 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det hørtes ikke noe godt ut. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med feltpleien eller legen din for en sjekk. Legen har taushetsplikt, med noen få unntak. Har du ikke omsorg for barnet ditt på nåværende tidspunkt kan vi ikke se at legen skulle ha meldeplikt i forhold til dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.