Sliter veldig med Buvidalen

Har gått på metadon i 23 år og nå har jg begynt m buvidal siden januar,m jg sliter veldig m buvidalen ang depresjon,angst og veldig urolig leser om mange som er fornøyde p buvidål,har dere noen råd? Hvet ikke helt hva jg skal gjøre for at det skal bli bedre ikke lyst å gå tilbake på metadon heller,oppgitt pers

kvinne/jente |
62 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Så kjipt at du sliter med bivirkninger. Dessverre virker ikke medisiner likt for alle, og antagelig er du bare uheldig som reagerer så sterkt på Buvidal. Det er altså ikke så mye du kan gjøre annerledes for å «få det til å funke». Vårt eneste tips er egentlig å snakke med legen din om bivirkningene og høre om det er mulig å justere dosen din. En lavere dose kan hjelpe, men du må selvfølgelig ha tilstrekkelig virkning også. Det er altså mange hensyn å ta.

Vi ønsker deg god bedring, og håper du finner en god løsning sammen med legen din!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.