Kan disse være dødelige sammen?

Jeg har en venn som vil dø. Hun får paralgin forte og lyrica ac lege. Hennes mann har sarotex.
Kam disse være dødelig sammen,og hvor mange må hun da ta?

kvinne/jente |
51 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er veldig forskjellig fra person til person, hvor mye man tåler før det er risiko for forgiftning, og eventuell overdose. Vi gir uansett ikke brukerveiledning på dødelige overdoser. Vi er heller ikke helsepersonell, så vi vil råde deg til å kontakte Giftinformasjonen for mer veiledning angående blanding av flere legemidler og hva som er giftige doser.

Giftinformasjonen har nummer 22 59 13 00, og er døgnåpen.

Vi anbefaler også Mental Helses hjelpetelefon på 116 123. Hjelpetelefonen er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og de har taushetsplikt.

Dere kan også snakke med Kirkens SOS. Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Der er det alltid noen som tar imot samtaler, hver eneste dag, døgnet rundt, også i ferier og høytider.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.