Hvor mye kan man ta for 10 mg ved salg av brett på 7?

Ærlig spørsmål, hvor mye kan man ta for 10.mg ved salg av brett påå 7?

annet |
36 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Ærlig svar: det er vanskelig å si når vi ikke vet hvilket legemiddel/rusmiddel det dreier seg om.

Uansett vil priser alltid kunne variere fra sted til sted, og fra tid til tid – avhengig av tilbud, etterspørsel og lignende. Vi kan dessverre ikke gi et prisoverslag uansett, men det er nok greit å ta utgangspunkt i hva stoffet vanligvis selges for i ditt nærmiljø. Dersom dette er et legemiddel som omsettes i Norge kan du også slå opp den aktuelle medisinen i Felleskatalogen, hvor du vil se hva medisinen koster «over disk», som også kan gi et utgangspunkt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.