OxyContin i urin og spytt

Jeg sniffet oxycontin idag men skal ta urinprøve på fredag kl 14.00. Hvis jeg tar vanndrivende hver dag og drikker masse vann samt eple eddik dagen før vil det da vise på urinprøve el spyttprøve.

kvinne/jente |
47 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

OxyContin (virkestoff oksykodon) kan påvises i urin- og spytt prøver 2-5 dager etter inntak. Vi kjenner ikke til at inntak av eplecidereddik skal påvirke dette, men om du drikker mye og tar vanndrivende i forkant av urinprøven risikerer du at kreatininkonsentrasjonen i urinen din blir veldig lavt. Dette kan medføre ugyldig prøveresultat, og en del jamstiller det med forsøk på juks/manipulering.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen