Kommer til å ta LSD for første gang, hvilke forhåndsregler bør jeg ha?

kommer til å ta LSD for første gang innen få dager, hva forhåndsregler bør jeg ha?

mann/gutt |
20 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dersom du først har bestemt deg for å prøve LSD, er det veldig bra at du er opptatt av forholdsregler. Dette kan ha stor betydning for hva slags opplevelse du får!

Vi har skrevet en artikkel om forholdsregler ved bruk av LSD som gir mange skadereduserende råd. Det kan også være greit å lese gjennom våre faktasider om LSD alt i alt, sånn at du er mest mulig informert om hva du kan forvente.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen