Hvor lenge kan man spore cannabis i urinen?

Hei jeg røyket ca 2ganger i uken i 2-3 uker. Hvor lenge vil det være i urinen? Vert snart 1mnd uten nå og skal ha pisseprøve snart

mann/gutt |
17 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vanligvis vil man kunne spore THC (virkestoff i cannabis) i opptil en uke ved enkelt inntak, og flere uker  ved jevnlig og hyppig bruk. Dette gjelder ofte dersom man har røyket daglig og over en lengre periode. Hvor lang sporingstiden er, kommer også an på styrken og hvilken mengde som er inntatt. I tillegg vil det være en del individuelle variasjoner fra person til person, blant annet fordi vi har ulik metabolisme.

Derfor er det vanskelig å gi et helt sikkert svar- men utfra de opplysningene du gir, er det en stor sannsynlighet for at urinprøven vil være negativ. Du kan lese mer om urinprøver og cannabis på vår hjemmeside.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.